За нас

United Car Rental

ЮНАЙТЕД КАР РЕНТАЛ ООД е компания, регистрирана през 2019 г. С основен предмет на дейност покупко-продажба и дългосрочен наем на луксозни леки и лекотоварни автомобили. Фирмата има корпоративен договор с BMW /Бова Кар/ и договорни отношения с големите дилърски представителства на Mercedes и Audi в Германия.

Тези договори позволяват на дружеството да предлага изключително атрактивни и конкурентни оферти за дългосрочен наем на автомобили от тези марки.

ЮНАЙТЕД КАР РЕНТАЛ е динамично развиваща се компания, която предлага на своите клиенти, гъвкави индивидуални решения, максимални ползи и лично отношение към всеки клиент.

Защо United Car Rental

Лукс, Комфорт, Доверие

  • Изключително атрактивни и конкурентни оферти
  • Гъвкави индивидуални решения
  • Максимални ползи и лично отношение към всеки клиент
  • Корпоративен договор с BMW /Бова Кар/
  • Договорни отношения с големите дилърски представителства на Mercedes и Audi в Германия
  • Представителни луксозни автомобили

Нашият екип

Управляващи партньори

Константин Николов е с над 18 години опит в сферата на продажбите на нови автомобили в България, управлението на лизингови компании, корпоративни стратегии, дългосрочни наеми и маркетинг проучване.

Никола Кирилов Стоянов е с над 12 години опит в областта на управлението на търговски дружества, корпоративните финанси и стратегическото планиране. Управител и собственик на няколко динамично развиващи се български компании.

Защото Вие и Вашият бизнес го заслужавате!